U istočnom dijelu Hrvatske, a na početku velike Panonske nizine smješteno je Đakovo. Od davnina biskupijski grad, sjecište puteva istoka i zapada. Upravo tu, smjestilo se malo, idilično mjesto Ivanovci.

 

Mjesto gdje su smješteni proizvodni objekti "Barna" proizvodnja pozamanterije, privatnog poduzeća za izradu pozamanterije nastalog davne 1971. godine. Te je godine pokrenut obrt koji je tijekom godina rastao da bi na izmaku ovog tisućljeća postao jedan od vodećih proizvođača stijenja za svijeće i grobljanske svijeće, te užadi raznog profila i namjena u Hrvatskoj pa i šire. Cijela tajna takovog i tog uspjeha krije se u činjenici da se radi o obiteljskom poduzeću, gdje osnovne pokretačke poluge samog poduzeća čine članovi obitelji Barna, udruženi idejom kvalitete i trajanja, u što se gotovo svakodnevno uvjeravaju svi oni koji dolaze u dodir sa tim i takovim proizvodima. Povodeći se za tim da ništa nije dovoljno kvalitetno da ne može biti kvalitetnije, "Barna" proizvodnja pozamanterije u novo tisućljeće stupa sigurno, gradeći svoj kvalitet na najmodernijim strojevima i opremi, te koristeći najkvalitetnije sirovine za svoje proizvode.

 

Ukoliko se dvoumite da li da postanete naš kupac i poslovni partner, sada je pravo vrijeme za odluku; mi možda jesmo skuplji, ali kvaliteta i tradicija su na našoj strani…